Slik starter du en biavlvirksomhet

Slik starter du en biavlvirksomhet

Forretningsinnstilt folk er alltid på utkikk etter andre måter å leve og måter å investere sine penger på. En lukrativ forretningsmulighet som mange mennesker kommer inn i, er biavl. Dette er en spennende hobby som alle kan komme inn i og krever ingen utdannelse eller erfaring.

Å være en biavler har mange fordeler, først hjelper du med å pollinere planter med biene dine, og biene dine vil produsere honning som er høy etterspurt. Verden har behov for biavlere for å hjelpe til med å produsere honning, så det er plass for alle å komme inn i denne bransjen. For å komme i gang trenger du bare litt grunnleggende som er dekket nedenfor.

De nødvendige forsyninger for birøkt: 

Når du kommer i gang med biavl, er det noen forsyninger du trenger. De første forsyningene er biene og dronningene. Disse kan bestilles fra din lokale biavlbutikk og komme i forskjellige sett som er unassembled nybegynnerpakker eller monterte nybegynnerpakker. De samle kittene er en komplett pakke som inkluderer rammer, supers, bikube kropper, topp bikupere og noen med slitesterke plasthjelmer. Andre forsyninger du bør få, er bikuprogrammet, rustfritt stålrøyker, lærlunder og overvåkingsbrettet.

Det nødvendige utstyret til birøkt:

Akkurat som forsyninger trenger du også noe grunnleggende utstyr for din nye hobby. For å beskytte honningbiene fra ekstremt vær må du kjøpe en teleskopende ytterdeksel som har en galvanisert topp som er holdbar. Du bør også få en hive wrap isolasjon som har hull til å dekke din elveblest i kaldt vær.

Klikk her for en komplett guide til biavl …

For å øke din egen ruskfri pollen bør du få en pollenfelle som vil hjelpe deg med å høste ren pollen fra din bikube. Et annet viktig utstyr du bør kjøpe er dronningens ekskludere som brukes rett over kammeret for å hjelpe til med å skille dronningen fra arbeiderbier. Når du starter, kan du kjøpe en plastdronning ekskluderer, og når du vil legge til flere bikupler, kan du da kjøpe metalldronens ekskluderer.

For å hjelpe deg med å fjerne biene fra superen, trenger du et triangelflytbrett, bare plasser det mellom brokammeret og supersystemet. Et flyktebrett er nyttig fordi du vil kunne tømme super raskere siden biene som drar, ikke kommer tilbake. Ta også en biebørste for å hjelpe deg med å pusse biene fra rammen.

Det siste utstyret du må ha er honningekstrakteren som hjelper til med å ekstrahere din honning fra supers. Honey extractors kommer i to former, en er en hånd vev og den andre som kjører av en motor. Hvilken ekstraher du får, sørg for at det ikke knuses bier og pollen. For å hjelpe til med honningstrømmen kan du få et varmekapasjer som varmes opp avtrekksvognen.

Når du får alle disse, vil du være på vei til å produsere din egen honning og selge den for ekstra inntekt. Jo mer bikube du har mer honning du vil produsere, men når du starter med å starte med to bikube, så kan du få tak i å administrere bier.

Klikk her for en komplett guide til biavl …

This entry was posted in Norwegian and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *